torsdag 17 september 2009

Jag ville inte

skriva om Anna Anka i min blogg. Men så fort man öppnar en tidning så finns hon på första sidan så hon har liksom krypit in i mitt huvud och jag kan inte låta bli att tänka på henne. Hon har lyckats med det hon ville: Att inspirera svenska kvinnor. Hon är min nya förebild. Jag vill bli som Anna Anka. Jag ska avregistrera mig från min distanskurs och från och med nu följa med maken varje dag till jobbet. Efter varje möte han avslutar ska han säga "This is my Swedish wife" varpå jag ska ställa mig upp nere i hörnan av konferensrummet i min lilla svarta och snurra ett varv så att diamanterna glittrar. Och i den händelse vi får barn i framtiden (fast det är nog inte troligt, jag ska lära av fru Ankas misstag och inte skaffa några, de är ju mest i vägen och man måste skaffa nannysar som tar hand om dem) så ska jag säga till dem att det är bara pojkar som behöver utbilda sig, för flickor räcker det med att se söta ut så att de kan gifta sig med ett gott parti.

Attans vad jag ser fram emot nästa program!!

3 kommentarer:

 1. Hehheehe! Bra inlägg!
  Anna ANka har sagt i en intervju att hon har ju litet hjälp hemma i form av typ 20 pers. Vad gör hon i sitt liv när hon har anställda som gör allt åt henne? Nu klarnade det när du förklarade så bra vad hon gör om dagarna. Tack Marlene! ;)Nu vet jag vad jag ska lära mina döttrar.
  Anna Anka skapar verkligen rabbalder och det kanske är ett medvetet val från hennes sida, man kanske ska ge henne mer credit än vad man gör??? Jag själv tycker att hon är en hemsk människa. Måste oxå se nästa program, vilka tips kommer hon att leverera då?
  Må gott!!!

  SvaraRadera
 2. Detta är den guide jag har väntat på - din bloggs tolkning av Mrs. Anka! Har precis blivit sambo och vad bättre än att presentera min sambos nya schema i form av Hollywoods bästa? Att det sen ska utföras i en förort till Stockholm tycker jag spelar mindre roll.
  Det är också skönt att vissa kvinnor faktiskt förstår deras bästa och att det räcker med att pojkarna utbildas. Det skulle annars bli alldeles för mycket konkurrens på toppen och det vill ju ingen ha!
  Tack Marlene för intressant läsning/JL

  SvaraRadera
 3. Och avsnit två har vists nu medans vi var borta. Got som web tv time to catch up :)))

  SvaraRadera